MANUSIA TERGEMUK DIDUNIA

MANUSIA TERGEMUK DIDUNA  wlah jian wong kok leuwemune koyok ngene ..

mestine yo angel anggone mlaku lan pesen sandhangane,

terus yen ono acara volly lan bad minton wes klakon ora biso melu,mulane yo sedulur kabeh ati ati mangan ojo sembarangan yen pengin awake sehat lan duwe awak sing sedhengan

manusia tergemuk didunia

manusia tergemuk didunia

manusia tergemuk didunia

 

 

 

 

 

 

 

About these ads

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: